L’Estat espanyol i la Unió Europea cada vegada més lluny dels demòcrates i de la Democràcia

L’Estat espanyol i la Unió Europea cada vegada més lluny dels demòcrates i de la democràcia.

República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu  denuncia la repressió contra els republicans catalans per part de l’Estat espanyol sorgit del 78 i que cada vegada més esdevé hereu del 39, agreujada per les darreres peticions fiscals, les expulsions de diputats alterant de manera indecent les majories parlamentaries i que compta amb la complicitat de sectors que es reclamen d’esquerres (Podemos, IU, els ‘Más’, Compromís) que aspiren a pactar amb l’esquerra dinàstica i neo-franquista del PSOE que fan costat, amb els seus silencis, a la repressió cap els republicans i col·laborant a fonamentar el regim del 78. Davant d’aquest escenari RV/PVE es posiciona al costat de tots els demòcrates i els republicans en defensa de les llibertats democràtiques i els drets civils i socials.

Al mateix temps RV/PVE denuncia la decisió de la burocràcia de la Unió Europea per part del president de la cambra Antonio Tajani (Forza Italia-Berlusconi) i del secretari general del Parlement europeu, Klaus Welle (Democràcia cristiana- CDU), per impedir l’entrada  als diputats Carles Puigdemont i Antoni Comin, republicans catalans que van guanyar les eleccions a Catalunya amb la candidatura ‘Lliures per Europa (Junts)’, per recollir l’acreditació d’eurodiputats. Els diputats republicans ha anunciat un requeriment contra els dos buròcrates per la seua acció, que des de RV/PVE la considerem al servei del l’Estat neofranquista espanyol. A la llista d’eurodiputats els buròcrates de la UE  havien marcats tres noms: els dels dos diputats presents i el d’Oriol Junqueras privat de llibertat a les presons espanyoles del regim del 78. Puigdemont va declararDiputats marcats sense cap raó legal. Discriminació pura. Tots els altres electes han pogut fer els tràmits que a nosaltres ens han impedit. Vergonya!”.

RV/PVE partit republicà, sobiraniste valencià de vocació europea i mediterrània vol deixar constància del rebuig cap a l’Estat espanyol i la Unió europea per aquesta deriva cap posicions totalitàries que fa necessari que els demòcrates i defensors de la societat oberta tinguem que unir la nostra acció política per a fer-hi front. Cridem a les bases de Podemos, EUPV i Compromís a impedir que les seues direccions consumen cap acord de govern amb l’esquerra dinàstica i antidemocràtica del PSOE. Cridem a les bases del BLOC a fer realitat amb la seua acció política els objectius marcats en els seus estatuts per assolir la Constitució valenciana i la sobirania dels valencians.

RV/PVE demana a tots els diputats  i diputades demòcrates valencianes, i especialment a aquells que es declaren republicans, a posicionar-se front als partits dinàstics i perquè trenquen amb els que sustenten el règim del 78, responsable de la repressió dels republicans catalans. De forma molt rellevant fem aquesta demanda als diputats i diputades valencianes demòcrates i republicans amb representació en el parlament autonòmic/colonial valencià (LOE 4/1979) perquè l’esdevinguen sobirà.

 PER LA FI DEL REGIM DEL 78!

PER L’OBERTURA DE PROCESSOS CONSTITUENTS!

PER LA REPÚBLICA I L’ESTAT VALENCIÀ!

 Executiva de RV/PVE

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 30 de maig 2019

Un pensament a “L’Estat espanyol i la Unió Europea cada vegada més lluny dels demòcrates i de la Democràcia”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.