Comunicat de REM i RV/PVE en solidaritat amb Luís Ocampo, republicà d’Izquierda Castellana

Sobiranistes valencians republicans, federals (REM)  i independentistes (RV/PVE), en solidaritat amb els sobiranistes castellans republicans

Les organitzacions República En Marxa-PV i República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu membres de la Coordinadora del País Valencià per la República, ens solidaritzem amb el republicà castellà Luís Ocampo, dirigent de l’organització sobiranista Izquierda Castellana,  al que la Fiscalia espanyola demana any i mig de presó i sancions econòmiques per la seua participació en una manifestació del 2014, convocada per la Coordinadora 25S, en la que se protestava contra la corrupció del Govern del PP i es reclamava un canvi cap un Estat republicà. “Monarquía no es democracia, es dictadura y corrupción”, deia el lema de la convocatòria.

La lluita per la República, pel canvi social, no és un camí fàcil i els obstacles van a ser cada vegada més durs. Com a mostra ahí tenim els republicans catalans que ja porten més d’un any en presó. El regim del 78 concatenat amb el del 39, amb la crisi econòmica i l’auge del moviment republicà s’ha llevat la careta i ha mostrat una cara molt més violenta i dura contra aquells dirigents republicans que posen el seu republicanisme per davant, encara que açò els supose greus represàlies.

Malgrat açò, la lluita per la República, les mobilitzacions en el carrer, segueix sent el camí de la llibertat i de la democràcia, el camí perquè les forces republicanes derrotem en les urnes al regim del 78/39. Regim que té en el borbó Felipe VI, amb l’oligarquia que representa, el seu màxim exponent. Un regim que ens despulla de drets i llibertats, que condemna als seus súbdits a la misèria i a l’exili i que ens arrabassa la dignitat. La lluita per la República és l’únic camí per l’alliberament.

REM i RV/PVE, des de la CPVR, treballem per assolir-la.

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 31 d’octubre 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.