Sorribes (Secretari Nacional d’Estat Valencià): “Posar punt i final al règim del 78 és una urgència democràtica. L’empresonament de Sànchez i Cuixart és l’última constatació de la impossibilitat de reformar l’Estat espanyol en un sentit democràtic i nacionament plural”

 

El Secretari Nacional d’Estat Valencià, s’ha pronunciat en el sentit de fer una crida als demòcrates valencians per “acabar amb el règim del 78”. Sorribes (secretari nacional d’Estat Valencià), ha expressat que cal: “Posar punt i final al règim del 78 és una urgència democràtica. L’empresonament de Sànchez i Cuixart és l’última constatació de la impossibilitat de reformar l’Estat espanyol en un sentit democràtic i nacionament plural”. I ha conformat que l’organització donarà suport a les concentracions convocades hui al País Valencià en favor de la democràcia i de la llibertat de Sànchez i Cuixart, presidents respectivament d’ANC i Òmnium.

A més, el portaveu d’Estat Valencià ha expressat la seua conviccio de què: “La millor contribució a aquesta ruptura democràtica que podem fer els valencians a dia de hui, la més alta solidaritat amb la lluita del poble català per la seua llibertat i la seua República Catalana, és lluitar per la nostra pròpia República Valenciana, per poder proclamar-la des del Parlament Valencià, per exercir la nostra pròpia sobirania”. Finalment ha fet una crida “A totes i tots el demòcrates, però molt especialment als valencianistes amb representació política al Parlament Valencià i a les institucions espanyoles, per exercir la fermesa democràtica, posar-se del costat del Dret a Decidir i mostrar la seua lleialtat a la llibertat, a la democràcia i a la sobirania política dels valencians, de forma insubornable”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.