Amb la complicitat de la polícia, nacionalistes espanyols, antidemòcrates i violents, alguns disfressats de valencians, rebenten i agredixen, la manifestació de la vesprada del 9 d’octubre dels valencians que de normal reivindiquen i duen simbologia del Països Catalans

https://mobile.twitter.com/GuillerSV/status/917444050822877186/video/1

Un grup d’ultres rebenta la manifestació del 9 d’Octubre (vegeu el vídeo de LA VEU)

La marxa havia d’eixir des de la plaça de Sant Agustí i cloure al Parterre

Dilluns, 9 d’octubre de 2017 17:45h

Un grup d’ultres tracta d’impedir l’eixida de la manifestació del 9 d’Octubre.. Diari La Veu
Un grup d’ultres tracta d’impedir l’eixida de la manifestació del 9 d’Octubre. © Diari La Veu
Redacció

Un grup d’ultres tracta d’impedir l’eixida de la manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre i que enguany reivindica la llengua “com a espai de trobada”, allunyada del “conflicte artificial”. La marxa havia d’eixir a les 18 hores des de la plaça de Sant Agustí de València i concloure al Parterre, al lloc on es troba l’estàtua de Jaume I.
Els radicals llancen crits de “Yo soy español, español, español”, “Som valencians, mai catalans” i “Fuera, fuera”. Així mateix han començat a cantar “Que viva España” quan ha sonat La Muixeranga.

2 pensaments a “Amb la complicitat de la polícia, nacionalistes espanyols, antidemòcrates i violents, alguns disfressats de valencians, rebenten i agredixen, la manifestació de la vesprada del 9 d’octubre dels valencians que de normal reivindiquen i duen simbologia del Països Catalans”

  1. Algunes puntualitzacions: 1. Tots eren antidemocràtics (per això organitzen una manifestació il·legal per a perseguir, amenaçar i insultar persones que lliurement i pacíficament manifestaven (o ho intentaven) la seua llibertat d’expressió. 2. No aconseguiren rebentar res, i 3. Dels valencians que de normal reivindiquen i duen simbologia dels Països Catalans (per a mi això sobra, perquè ni és reflex de la situació ni es coneix a totes les persones que es manifesten… per no parlar que, alguna de la simbologia és polisèmica).
    I una proposta: deixem de donar protagonisme a la gent antidemocràtica i violenta per damunt de les persones democràtiques en l’exercici dels seus drets. En aquest sentit, m’haguera agradat més un titular com el següent: La tradicional manifestació de la vesprada del 9 d’octubre aconsegueix arribar a terme, malgrat la contramanifestació il·legal de violents espanyolistes, molts amb la senyera coronada, que insultaren i agrediren els participants, sense que la policia ho impedira.

    1. Efectivament. La manifestació de la vesprada que organitza ACPV ha tingut com objectiu fonamental, no reivindicar els PPCC i ni tan sols la sobirania dels valencians, sinó defensar cada any la proposta electoral de l’esquerra espanyola valenciana en contra del PPCV. Ara quan ja no mana el PPCV l’esquerra espanyola, malgrat que convoca, no envia la seua gent a la manifestació per la qual cosa ha estat enguany molt afeblida. El fet que paral·lelament els partidaris dels PPCC de l’EI es manifesten també al mateix temps que la manifestació d’ACPV, aquesta amb senyals de partits i poques senyals valencians, fa que la manifestació, per a un observador no iniciat, tinga una imatge de manifestació ‘catalanista’. Manifestació o manifestacions que tenen tot el dret a manifestar-se i a facilitar que ho facen. Enguany la feblesa de la manifestació ha estat aprofitada pels nacionalistes espanyols violents i d’extrema dreta per a intentar rebentar-la i agredir als manifestants i ha comptat amb el suport objectiu, per passivitat, de la policia de l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.