El ‘buenismo’ mixorrer cristià i homòfon fonamentalista del jutge de Castelló, Pablo de la Rossa, ha tingut tràgiques conseqüències

Al març de 2015, el jutge Pablo de la Rossa, titular del jutjat del Contenciós-Administratiu nombre 2 de Castelló, va deixar sense efecte l’ordre d’expulsió contra Albdelbaki és Satty per entendre que el delicte pel qual anava a ser expulsat, tràfic de drogues, era «un només fet delictiu llunyà en el temps», i perquè va acreditar un «evident arrelament laboral a Espanya».
Es dóna la circumstància que el jutge Pablo de la Rossa va adquirir rellevància pública en declarar-se insubmís a celebrar noces homosexuals en 2006. Quan era magistrat a Sagunt (València), el jutge es va negar a oficiar noces gais invocant una clàusula de consciència i consideracions de la Congregació de la Doctrina de la Fe de l’Església. El Suprem va rebutjar la seua pretensió al maig de 2009, i va establir que l’obligació de complir la llei està en aquest cas per sobre de la llibertat religiosa.
per a engrandir les tres imatges, cliqueu damunt de cadascuna d’elles

2 pensaments a “El ‘buenismo’ mixorrer cristià i homòfon fonamentalista del jutge de Castelló, Pablo de la Rossa, ha tingut tràgiques conseqüències”

  1. Ara es sumeu a la crítica antidemocràtica contra el “buenisme”? Una cosa és la homofòbia d’un jutge i altra el seu respecte de l’Estat de Dret per denegar una expulsió d’algú que no havia estat acusat de res relacionat amb el terrorisme.

    La vulneració de les llibertats democràtiques característica de la “guerra contra el terror” llançada per George W. Bush s’ha demostrat a més completament ineficient per combatre el terrorisme real. El camí és un altre: posar fi a les intervencions imperialistes que alimenten les seues idees, i al finançament que alimenta les seues butxaques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.