Per la dignitat dels valencians aquesta vesprada…El PSOE aprofita la manifestació #RTVVnoestanca per fer electoralisme i demana eleccions anticipades ja, en una pancarta amb Soraya Rodríguez, Ximo Puig i Toni Gisbert. Afiliats del PSOE amb banderes de plàstic invadeixen la plaça de la Mare de Déu abans d’arribar la manifestació.
Els sobiranistes valencians republicans despleguen banderes republicanes valencianes i una pancarta amb el lema República Valenciana, lliure i sobirana.

duv7abduv10a

duv3a

duv7asoraya2sorayarv7arv4arv2a2rv5a

Un pensament a “Per la dignitat dels valencians aquesta vesprada…El PSOE aprofita la manifestació #RTVVnoestanca per fer electoralisme i demana eleccions anticipades ja, en una pancarta amb Soraya Rodríguez, Ximo Puig i Toni Gisbert. Afiliats del PSOE amb banderes de plàstic invadeixen la plaça de la Mare de Déu abans d’arribar la manifestació.
Els sobiranistes valencians republicans despleguen banderes republicanes valencianes i una pancarta amb el lema República Valenciana, lliure i sobirana.

  1. Home, companys, una mica de seriositat. La pancarta del PSOE era manipulació i la de República Valenciana no? Cal respectar el dret a la llibertat d’expressió de cada força política.

    Per altra banda, la demanda d’eleccions anticipades era u dels lemes de la manifestació, de cap manera exclussiva del PSOE. EUPV fa tamps que les demana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.