Ràdio Puçol celebra el seu III aniversari amb unes jornades el pròxim 28, 29 i 30 d’abril

 

Ràdio Puçol celebra el seu III aniversari amb unes jornades el pròxim 28, 29 i 30 d’abril

Els actes estan emmarcats dins del procés participatiu que ha iniciat l’organització i consistiran en una xarrada-col·loqui sobre models de ràdio, una assemblea per decidir el futur del mitjà de comunicació, una jornada festiva amb concerts i espectacles i 12 hores en directe de ràdio. Tots són gratuïts i oberts.

El 28 d’abril a partir de les 17:30h en la Plaça 25 d’abril hi haurà una xarrada-col·loqui amb Ràdio Klara, Ràdio Malva i Ràdio Sol d’Albal per a observar i debatre sobre diferents models de ràdio, tot seguit, cap a les 19h hi haurà una assemblea oberta per decidir les línies bàsiques que hauria de seguir Ràdio Puçol per al seu futur.

El 29 d’abril hi haurà una jornada festiva en l’Espai Jove de Puçol. A les 19:30h començarà l’espectacle humorístic Güorl Tour del podcast valencià més exitós: Kalebarraka. En acabar hi haurà un sopar al qual caldrà inscriure’s contactant prèviament amb els organitzadors. Per tancar el dia, a les 22:30h Jazztem i Sumèria ens delectaran amb la seua música també hi haurà un DJ que tancarà l’acte.

El 30 d’abril en l’Ateneu de Puçol, a partir de les 9:30h hi haurà una emissió en directe a través del youtube (ací l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=nzsW-BZ_V54) de 12 hores ininterrompudes que finalitzarà a les 21:30h. Tot aquell qui vullga pot assistir per a participar.

A més a més, l’equip de Ràdio Puçol ha gravat un vídeo animant a la participació per sensibilitzar i comunicar que la responsabilitat de crear un mitjà de comunicació de proximitat, independent, horitzontal, participatiu i crític és de tots (Ací el podeu vore: https://www.youtube.com/watch?v=rmY0RZqtY0Y).

Ràdio Puçol fa tres anys des que un grup de jóvens de Puçol decidira obrir un mitjà de comunicació local, independent, participatiu i horitzontal que poguera cobrir l’espai que deixaven l’EMTV Puçol i RTVV que feia poc que havien tancat. Amb tot van poder consolidar una ràdio local a través d’internet amb programació continuada durant les 24 hores del dia i sempre amb la participació de tot aquell qui volguera siguen particulars o col·lectius. Enguany s’ha impulsat un procés participatiu per construir Ràdio Puçol entre tots, d’ací el nou lema “Entre tots, fem ràdio”. Hi ha diferents formes de participar: des d’aportar idees fins a accedir a l’equip coordinador passant per fer un programa.

Atentament,

l’equip de Ràdio Puçol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.