CONGRÉS D’ERPV (NOM DEL PARTIT CATALÀ ERC AL PAÍS VALENCIÀ): “UN FRONT PEL DRET A DECIDIR DEL POBLE VALENCIÀ” [… PEL DRET A DECIDIR EXACTAMENT QUÈ?]

ERPV, els voyeurs de la política

ERPV,  la franquícia valenciana del partit català ERC, amb aquesta proposta per a la conformació “d’un ampli front pel dret a decidir del poble valencià”, més pròpia de voyeurs de la política que d’artífex de la mateixa,  es dirigeix al seu sector de valencians incondicionals, engolidors d’eslògans publicitaris/propagandístics sense continguts concrets. Fum i res més que fum.

Esquerra Republicana del País Valencià celebrarà el seu congrés el proper 5 de març. [Nota oficial]

L’Executiva d’Esquerra Republicana del País Valencià, reunida el passat dissabte 23 de gener a València, va acordar la convocatòria del VII Congrés ordinari  d’ERPV que se celebrarà a Sagunt el proper 5 de març. D’aquesta manera, els republicans obren el procés de renovació de la seua direcció una vegada acabat l’actual cicle electoral, tal i com s’havia acordat en el passat congrès extraordinari celebrat el passat 25 de juliol. D’acord amb els estatuts de la formació, i d’acord amb el seu caràcter assembleari, seran tots els i les militants de l’organització els qui participaran en el procés de renovació d’Esquerra al País Valencià.La reunió de l’executiva d’Esquerra Republicana del País Valencià també va servir per valorar els resultats de les darreres eleccions generals. Tot i els mals resultats obtinguts per la coalició ‘Ara, País Valencià’ la direcció dels republicans valencians va valorar positivament la feina conjunta entre ERPV, Els Verds i ENV durant la campanya electoral, un camí a seguir treballant conjuntament de cara al futur’. D’aquesta manera l’executiva d’ERPV considera vàlida l’estratègia aprovada en la seua darrera Conferència de País celebrada a Algemesí el 9 de novembre de 2013, amb l’objectiu de seguir sumant esforços entre les forces valencianistes i d’esquerres per avançar cap a la conformació d’un ampli front pel dret a decidir del poble valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.