7 pensaments a “‘Fatxenderia’ o Teatre del bo per a xiquets a l’estil de la reina del xou: la impactant i mediàtica Mònica Oltra, lider espiritual i pedra angular de la ‘Sexta’”

  1. Estèticament, les formes són qüestionables i críticables, però, el fons, a allò que apunta el dit, al meu parer, no,però molts no volen vore l lluna sinó la punta del dit; jo haguera preferit unes formes més subtils, però el missatge de exigir-los responsabilitats penals i socials pel que han fet em sembla just. Ara la senyora Rahola, des de l’editorial d’El País i no digam des dels diaris de la Brunete mediàtica, aprofiten per qüestionar el parlament de Catalunya, sembla com si volgueren tancar-lo, com RTVV, només pel gest de David Fernández esgrimint la sandàlia amb la mà davant el pressumpte delinqüent Rato, responsable de la roïna de molta gent, de la més pobra. Em sembla molt desproporcionat. Em compte de jutjat als botxins se’l converteix en víctima del “fatxenda”, maleducat i irrespectuós Fernández, i a l’exquisit, educadíssim, “respectable” i humilíssim, banquer Rato que, junt a Aznar decidiren matar a milers d’iraquians i han deixa en l’extrema pobresa a milions de gent, se’n ix de rosetes amb l’ajuda de la seua influència i poder econòmic i polític. El món al revés, tot i que pense que perquè no hi haja ningú que aprofite la sandàlia per a fer demagògia, millor argumentar sense sandalies en les mans i amb formes més d’acord amb la filosofia gandhiana de la no violència activa. Perquè esperen la mínima per retreure’ns que volem tornar als tribunals populars, els qui s’han erigit en portadors de l’infers contra la vida de milions de persones i de pobles expoliats, humiliats i en procés de liquidació, posem per cas, el poble valencià… El problema és donar peu perquè, els mitjans del poderosos, capgiren les coses i el sentit de les coses, fins a ubicar al Goliat Rato com un senyor digne de una compasió extrema davant el David de torn, que amb una sandàlia o una fona, li ha ocasionat un mal terrorífic i una derrota absoluta; segur que Rato està aterroritzat i no pot dormir en unes quantes setmanes, pobret!!! El que fa la dominació mediàtica, ara el gànster sembla que són els de la CUP i tots els que, al parlament de Catalunya, permeten l’existència del parlament de Catalunya! Perquè això és motiu de tancament “ipso facto”! si és el que diuen la majoria dels espanyols, serà veritat. Des de quan, per declracions imprsentables d’Aznar, Rato, Martinez Pujalte, Rajoy, etc. s’ha qüestionat l’inqüestionable parlament espanyol? No es pot imputar per les paraules afortunades o desafortundes d’un diputat del parlament a tot el parlament, a no ser que l’estratègia espanyola, davant el que anomenen “desafiament” [independentista] siga per un colp d’estat i tancar-lo. Però la culpa, clar, seria de la sandàlia de Fernàndez!!!

  2. El que vaig escriure l’altre dia sobre la intervenció de David Fernàndez ho vaig fer, després de ser bombardejat mediàticament per les televisions i la premsa espanyola, a les TV espanyoles només posaven al diputat Fernàndez amb la sandàlia a la mà i la part final de la seua intervenció. No obstant, després de veure en directe el video sobre la intervenció sencera, em sembla que es va carregar de raó el senyor Fernàndez davant la faxenderia de Rato que es comportava com un gànster, sense respondre a cap pregunta, gallejant, amb ademans impassibles i xulescos… El diputat Fernàndez de la CUP es va referir al sofriment de moltíssima gent que està sent desnonada i en l’extrema pobresa per la gestió desastrosa, ruïnosa, estafadora i fraudulenta del senyor Rato, el Banc d’Espanya, el de Madrid i Bancaixa; una intervenció que demanava responsabilitats dels qui han fer desaparèixer el sistema bancari valencià que ha anat a parar a mans de Madrid, una gestió de l’ex-sistema bancari valencià que ens ha empobrit i arruïnat a tanta gent… Per tant, després d’haver vist sencera la intervenció de David Fernàndez em sembla excel·lent, diguen el que diguen els manipuladors i còmplices dels qui a costa de l’extrema pobresa de la majoria de la població, han acumulat guanys i sobresius milionaris… Vist amb objectivitat, encara s’ha quedat curt i li va dir el que es mereixia; això no està barallat amb portar-lo als tribunals, com sembla que declarava algú d’IU, contraposant-ho, perque serveix també per a dir-los el que no volen escoltar i denunciar-los perquè els jutge i condemne un tribunal de justícia, tot i que potser caldrà anar als tribunals d’Estrasburg o de la Haia perquè els condemnen, perquè ací, ja massa sabem que la justícia no és igual per a tots; la filla del monarca, el gendre del Borbó, Rato, Aznar, Camps, a Cospedal i al seu marit si privatitzen RTVV, a Aguirre, etc. és molt difícil que els condemne un tribunal espanyol ja que, des de la fiscalia de l’estat, en alguns casos, sembla que es demana impunitat absoluta. David Fernàndez, avant!!!

  3. Mónica Oltra, es la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana; no tiene ningún proyecto independentista para la Comunitat Valenciana, o para el País Valencia; y tampoco está a favor de los famosos países catalanes; es imposible una Federación entre Cataluña, la Comunidad Valenciana, y las Baleares. No constituye una prioridad, no hay una demanda social, ni ahora, ni dentro de 80 años. Es curioso como desde las televisiones y radios en Madrid, a Mónica Oltra le preguntan una y otra vez que si es independentista, o partidaria de países catalanes. Y Oltra, lo ha aclarado un millón de veces; no, no, no. Pero, no sirve de nada.
    También le preguntan si el nuevo gobierno de la Generalitat Valenciana va a dedicarse a retirar banderas españolas. Y ella, dice que no, por supuesto. Tampoco sirve de nada.
    Los primeros nacionalistas son los de Madrid, que lo tienen todo concentrado en Madrid. Hasta nos quitan las ferias a la Comunidad Valenciana.

  4. Por supuesto, que hay contactos comerciales, empresariales, culturales entre Cataluña, las Baleares, y la Comunidad Valenciana. Eso no lo pueden prohibir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.