Esquerra Unida crida a mobilitzar-se en defensa de la televisió pública valenciana

Marga Sanz - EUPVMarga Sanz: “Els treballadors estan demostrant la viabilitat efectiva d’una televisió pública valenciana
La síndica d’EUPV i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha fet una crida a la “mobilització en defensa de la televisió pública valenciana d’aquest dissabte, pilar indispensable de la nostra autonomia i el nostre autogovern”. A més, Sanz ha exigit al vicepresident de la Generalitat Valenciana, José Císcar, que “explique la barbaritat que estan perpetrant en RTVV en la pròpia televisió valenciana i no en les televisions privades espanyoles d’extrema dreta”. “La covardia del Govern valencià no té límits: són els responsables màxims del tancament i, en compte de dimitir, se’n van a televisions privades a explicar aquest desastre: és insòlit”, ha assegurat Sanz.

Per a la diputada d’esquerres, “cal participar en la mobilització d’aquest dissabte en defensa de la televisió pública valenciana”. Així, Sanz ha anunciat que els càrrecs públics, militants i simpatitzants de la formació participaran en la mobilització. La síndica d’EUPV ha destacat la “vertebració lingüística, cultural i territorial que ha d’impulsar una televisió pública”. Per una altra banda, Sanz ha elogiat la presa de control per part dels treballadors: “la cadena pública ha estat vint-i-quatre anys en antena i dos dies informant”.

València, 7 de novembre de 2013
GABINET DE PREMSA EUPV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.