PROPOSTA RESOLUCIÓ DEL CONSELL NACIONAL DEL BLOC SOBRE ELECCIONS GENERALS

PROPOSTA RESOLUCIÓ DEL CONSELL NACIONAL SOBRE ELECCIONS GENERALS
València, 24 d’octubre de 2015
Davant la incertesa que ha generat la situació en la que ens trobem, el BLOC ha de buscar camins que ens permeten, no sols continuar avançant, sinó conservar tot allò que hem aconseguit.
Compromís és l’instrument d’eixe canvi al nostre país, és responsabilitat nostra crear l ‘espai de ruptura i progrés que la gent espera. I és la nostra responsabilitat, més que cap, defendre els interessos dels valencians.
Per aquesta raó el valencianisme aspira a assolir un grup parlamentari propi. I hem de fer tots els esforços per assolir-lo, però no a qualsevol preu. O no al preu de la nostra identitat.
Per això, fem aquesta Proposta de resolució:
1- el Consell Nacional del BLOC reclama a Compromís i mandata a l’executiva nacional del BLOC que s’impulse una candidatura d’ampli espectre polític i social sense excloure cap component que incloga els valors del valencianisme, l’esquerra, l’ecologisme i el progrés amb una fórmula que garantisca legalment la constitució d’un grup parlamentari valencià i valencianista al Congrés de Diputats espanyol.
2- Aquesta candidatura tindrà una campanya pròpia, independent de qualsevol partit d’àmbit estatal que puga participar d’ella i donar suport.
3- Aquesta candidatura tindrà l’encàrrec de ser el gran espai de la ciutadania per dur el canvi valencià a les Corts Generals, convidant a totes les organitzacions ciutadanes i partits amb afinitat ideològica i d’estricta obediència valenciana.
pgvam1200

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.