L’activista en defensa del patrimoni cultural valencià, Antonio Marín Segovia s’incorpora a l’ACR Constantí Llombart

antonio-marin-segovia

ams1
Antonio Marin en un acte en defensa dels Jardins i el Palau de Monfort de la ciutat de València.

Antonio Marín Segovia s’incorpora a l’Associació Cultural i Republicana Constantí Llombart, amb la finalitat d’iniciar una activa defensa i difusió de tot el Patrimoni Cultural Valencià, perquè tots els residents d’Oriola a Vinaròs i visitants del País Valencià puguen tenir l’oportunitat de conèixer-ho i apreciar-ho.
Comencem avui oferint un reportatge fotogràfic d’un bell i singular edifici, construït en 1930 per l’arquitecte nascut a Sueca, Juan Francisco Guardiola Martínez, situat en el carrer Castelló, número 20 de València, molt a prop a l’Estació del Nord.
L’edifici s’adscriu al corrent “Art Decó” molt en voga en aqueixa època. Rep el nom de “Casa Jueva” per l’estel de David que ostenta en la llinda de la porta del vestíbul. El cromàtic i singular edifici va ser encarregat construir per José José Salom.
La decoració  reprodueix la mateixa que la  d’un temple maçònic del Ritu Memphis Misraim. El Ritu Antic i Primitiu de Memphis i Mizraim és un ritu mçònicasónico iniciàtic dins de les anomenades lògies militars format per la unió de dos antics ritus maçònics d’inspiració Rosacruz: el Ritu de Memphis i el Ritu de Mizraím. El promotor de la fusió de tots dos ritus va ser el famós general i diplomàtic Giuseppe Garibaldi, qui en 1881 es va convertir en el primer Gran Maestre del Ritu.
A Estats Units i Regne Unit la unificació va estar a càrrec de John Yarker. Altres famosos integrants de Memphis i Mizraím van ser Winston Churchill, Clement Atlee, Theodor Reuss, Gerard Encausse (Papus), Constant Chevillon, Robert Ambelain, Arnold Krumm-Heller i Harvey Spencer Lewis.
Tots les lògies del ritu de Memphis Mizraím s’agrupen sota els Congressos anomenats Sobirans Santuaris, i sota la direcció única del Sobirà Santuari Internacional. Actualment la direcció internacional es troba sota el Gran Hierofante Michel Gaudart de Soulages, qui va succeir a Gérard Kloppel.
per engrandir les imatges cliqueu damuntcasa judia - juan francisco guardiola martinezcasa judia - juan francisco guardiola martinez 1casa judia - juan francisco guardiola martinez 4casa judia - juan francisco guardiola martinez 8casa-judiacostatcasa judia - juan francisco guardiola martinez 9CASA-JUDIA2casa judia - juan francisco guardiola martinez 5CASA-JUDIA3casa judia - juan francisco guardiola martinez 2

Un pensament a “L’activista en defensa del patrimoni cultural valencià, Antonio Marín Segovia s’incorpora a l’ACR Constantí Llombart”

  1. La llamada “Casa Judía” reproduce la decoración de un templo masónico del Rito Memphis Misraim

    El Rito Antiguo y Primitivo de Memphis y Mizraim es un rito masónico iniciático dentro de las llamadas logias militares formado por la unión de dos antiguos ritos masónicos de inspiración Rosacruz: el Rito de Memphis y el Rito de Mizraím. El promotor de la fusión de ambos ritos fue el famoso general y diplomata Giuseppe Garibaldi, quien en 1881 se convirtió en el primer Gran Maestre del Rito.

    En Estados Unidos y Reino Unido la unificación estuvo a cargo de John Yarker. Otros famosos integrantes de Memphis y Mizraím fueron Winston Churchill, Clement Atlee, Theodor Reuss, Gerard Encausse (Papus), Constant Chevillon, Robert Ambelain, Arnold Krumm-Heller y Harvey Spencer Lewis.

    Todos las logias del rito de Memphis Mizraím se agrupan bajo los Congresos llamados Soberanos Santuarios, y bajo la dirección unica del Soberano Santuario Internacional. Actualmente la dirección internacional se encuentra bajo el Gran Hierofante Michel Gaudart de Soulages, quién sucedió a Gérard Kloppel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.