Ha mort Imma Albó

Imma Albó
From: Enric Borràs
Sent: Wednesday, July 29, 2015 10:42 PM
To: Undisclosed-Recipient:;
Subject: Imma Albó Vidal de Llobatera ha mort

He rebut aquesta mala nova de part de na Maria Montserrat Barenys:

“Amb tristesa us haig de fer saber que aquest migdia la nostra estimada amiga i fervent patriota, Imma, ens ha deixat. Per expressa voluntat seva no hi haurà cap mena d’acte especial de comiat, de cap mena. La família estaria d’ acord però, en assistir al que nosaltres li dediquéssim per l’estimació que li tenim, i en reconeixement a la seva lluita. Crec que tots tenim en el nostre pensament fer-li. Ara sols ens resta el sentiment de la seva partença i preparar aquest record quant ho creieu convenient. En pau reposi.”
“Una abraçada a tothom i en nom d’ ella també”
“Visca Catalunya Lliure”

A la Taula de lo Rat Penat just avui dimecres, dia de la nostra trobada setmanal, hem parlat de l’estimada Imma, una lluitadora com n’hi ha hagut poques. Sabíem de la precarietat del seu estat però no motivés un desenllaç tant imminent.

Ara per ara el millor homenatge que li podem fer és recordar-la tot llegint la seva autobiografia, Entre somnis i realitats, que vaig tenir l’honor de publicar al meu bloc; no ho deixeu per demà, és un relat d’una senzillesa i cruesa extraordinàries, i l’any 2008 meresqué el XII Premi Carles Muñoz Espinalt:

http://enricborras.cat/?p=142

Llaor als patriotes!

Enric Borràs

Un pensament a “Ha mort Imma Albó”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.