El BLOC, que mai ha passat del 4,77%, pretén cobrar dels seus amics espanyols d’esquerra

El BLOC des de les A-2003, darrera vegada que es va presentar a soles i va treure un 4,77%, des de llavors va renunciar a fer acció política valencianista i es va aixoplugar baix el mant de l’esquerra de l’Espanya plural que representa Compromís. Durant eixos anys, excusats de fer acció política en clau exclusiva valenciana, l’esquerra espanyola va dirigir l’acció política de Compromís al temps que, a un gran sector procedent del BLOC, els deixaven llibertat per a conrear, al seu si,  llur identitat cultural catalana. Políticament espanyols, culturalment catalans. Vivien en un món feliç, empassant-se l’ham que ells mateixos s’havien creat. Ara pretenen cobrar. Però quan arriba l’hora de governar, de fer política real i no fictícia, es troben que els seus companys espanyols d’esquerres els diuen que no.
Des del sobiranisme valencià republicà d’ANNA notícies pensem que la contradicció principal d’avanç és la que existeix entre l’Estat espanyol i la Comunitat Valenciana pel saqueig econòmic que patim els valencians. Pensem que aquesta contradicció sols es resoldrà amb l’assoliment d’un Estat valencià, lliure i sobirà.  Pensem que unir a l’acció política sobiranista front a l’Estat, una reivindicació cultural identitària (catalana o qualsevol altra) és del tot negatiu per l’alliberament dels valencians. Caldria recordar-li al BLOC, on majoritàriament els seus afiliats s’acosten a la política per qüestions culturals identitàries i no per reivindicacions sobiranistes,  que mai amb aquesta política ha passat del 4,77% .

malrotlloidentitatpinza

Un pensament a “El BLOC, que mai ha passat del 4,77%, pretén cobrar dels seus amics espanyols d’esquerra”

  1. El 9 d’octubre del 2008, al pas de la processó cívica, des del balcó dels locals del sindicat de Gràcia Jiménez, el STE-PV, es va despenjar una bandera gegant reivindicant els Països Catalans. Els valencians hem de fugir de les provocacions i de les guerres identitàries entre nosaltres i promoure la unitat per lluitar contra l’espoli econòmic que ens fa l’Estat espanyol, espoli que ens afecta a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.